Multibane Idrætsanlæg Mønsted01 Case Image

By

Mønsted

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2014

Multibanen er et samlingssted for de unge i Mønsted

Mønsted Idrætsforening havde siden 2004 været på udkig efter en multibane til de mange unge mennesker, der dagligt opholdte sig i eller uden for idrætshallen. Multibanen skulle passe flot ind i omgivelserne omkring hallen – og meget gerne være vedligeholdelsesfri, da de frivillige selv står for at vedligeholde banen.

I samarbejde med TRESS faldt valget på THOR multibanen, som nu er et samlingssted for de unge i Mønsted. Multibanen er opbygget i et tremmesystem, der giver den et transparent udtryk, som får boldspillet på den store stålbane til at passe smukt ind i Østfjendshallens omgivelser.

Multibane Idrætsanlæg Mønsted09 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted04 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted05 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted03 Case Image

”Det var vigtig for os, at vi kunne lægge tidsplanen og her var TRESS og de øvrige involverede de perfekte samarbejdspartnere. Da spaden gik i jorden den 11. maj 2014 gik det stærkt. Alle, selv vejrguderne, var med os og vi kunne fejre åbningen af den nye multibane allerede den 1. juli 2014. Det kan vi ikke klage over – og vi er rigtigt godt tilfredse med det færdige resultat.”

– Frank Mikkelsen, medlem af arbejdsgruppen for projektet

Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Målrettet til de unge

Målrettet til de unge

Det var vigtigt at finde den helt rigtige multibane til de unge, så de blev i området i deres fritid. THOR multibanen er en super god løsning, som giver mulighed for boldspil på både store og små mål, streetbasket og ophold. De unge kan desuden spille musik udover området direkte fra deres mobiler via ophængte højtalere.

100% vedligeholdelsesfri

100% vedligeholdelsesfri

De frivillige i foreningen står selv for vedligeholdelsen og havde derfor et høj ønske om en enkel løsning. Ønsket gik i opfyldelse med valget af THOR multibanen, der er udført i varmgalvaniseret stål og dermed 100% vedligeholdelsesfri.

Tæt samarbejde

Tæt samarbejde

Mønsted Idrætsforening havde planlagt projektet gennem flere år og ville derfor også være en aktiv del af processen. Et godt og tæt samarbejde mellem alle de involverede gav et godt resultat.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!