Multibane Cityarena Skole Hillerød11 Case Image

By

Hillerød

Område

Skole

Byggeår

2021

Cityarena tæt på uddannelsesinstitutionerne i Hillerød

Hillerød Kommune har i samarbejde med TRESS etableret en flot ny cityarena nær flere af kommunens uddannelsesinstitutioner og ungdomsboliger – en bane, der dermed er til stor glæde for mange.

Multibane Cityarena Skole Hillerød09 Case Image
Multibane Cityarena Skole Hillerød08 Case Image
Multibane Cityarena Skole Hillerød03 Case Image
Multibane Cityarena Skole Hillerød11 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Til stor glæde for mange

Til stor glæde for mange

Den nye cityarena er opført på Carlsbergvej nær mange af byens uddannelsesinstitutioner og ungdomsboliger. Banen ligger bl.a. tæt på både Frederiksborg Gymnasium & HF, Hillerød Teknisk Gymnasium og Frederiksborg Byskole.

Ingen bolde på afveje

Ingen bolde på afveje

Multibanen er leveret med ekstra høje hegn hele vejen rundt samt spærrenet henover banen. På den måde undgår man, at der kommer bolde på afveje, som ellers kunne skabe uheldige situationer på den trafikerede Carlsbergvej. Der er adgang til banen via en låge samt åbning i siderne af det mål, der vender væk fra vejen.

Flot og moderne

Flot og moderne

Multibanen har et flot og moderne udtryk, som falder godt ind i omgivelserne. Det sorte stål og grønne kunstgræs er en sikker vinder!

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!