Multibane Cityarena Skole Greve01 Case Image

By

Greve

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2023

Specialtilpasset cityarena til Greve Privatskole

På Greve Privatskole manglede eleverne et sted at spille bold – og skolen valgte i samarbejde med TRESS en cityarena, som blev placeret mellem skolen og SFO’en, hvor banen kan bruges hele dagen i stedet for kun i skoletiden.

Multibane Cityarena Skole Greve07 Case Image
Multibane Cityarena Skole Greve02 Case Image
Multibane Cityarena Skole Greve05 Case Image
Multibane Cityarena Skole Greve01 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Lukket cityarena

Lukket cityarena

Da den nye boldbane skulle placeres ud til parkeringsplads og vej, var det vigtigt for skolen, at minimere risikoen for vildfarne bolde. Derfor faldt valget på en lukket cityarena med høje hegn, som holder boldene på banen.

Flere baner i én

Flere baner i én

Med et stort mål og basketballkurve i hver ende samt mindre mål på tværs af banen rummer cityarenaen mange muligheder for boldspil. Banen er leveret i sortlakeret udgave, så den blender flot ind i omgivelserne.

Forhøjet top-net

Forhøjet top-net

Banen har et net henover toppen – og af hensyn til basketball, valgte vi en løsning med forhøjede, buede spær. Dermed minimeres risikoen for, at nettet kommer til at hænge og genere spillet.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!