Multibane Boligområde Værløse01 Case Image

By

Værløse

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Multibane i naturlige omgivelser ved boligområde i Værløse

En multibane giver mange flere muligheder for forskellig slags boldspil end et grønt græsområde – og så kan den sagtens falde naturligt ind i omgivelserne som her i Værløse. 

Multibane Boligområde Værløse11 Case Image
Multibane Boligområde Værløse02 Case Image
Multibane Boligområde Værløse06 Case Image
Multibane Boligområde Værløse12 Case Image
Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Falder naturligt i naturen

Falder naturligt i naturen

I dette projekt var det vigtigt, at multibanen skulle leveres i farver, som ville passe naturligt ind i naturen.

God sparring om farvevalg

God sparring om farvevalg

Når det kommer til valg af farver, så er der mange muligheder. Dette område var naturligvis en central del af projektet – og vi havde en god sparring med kunden omkring deres ønsker og behov.

Erfaring sikrer god byggeproces

Erfaring sikrer god byggeproces

I TRESS har vi mange års erfaring med at bygge multibaner i Norden. Denne viden er yderst gavnligt i byggeprocessen, som også denne gang bragte projektet sikkert i mål.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!