Multibane Boligområde Ballerup19 Case Image

By

Ballerup

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Multibanerne i Ballerup er beboernes nye aktive samlingssted

Fællesskab er vigtigt for godt naboskab – og netop dét fremmer de to nye multibaner i boligforeningen AAB afd. 46 i Ballerup. Banerne inviterer til at være sociale og kan frit bruges til mange former for boldspil og leg på tværs af områdets beboere.

Multibane Boligområde Ballerup26 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup11 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup08 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup05 Case Image
Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Aktivt fællesareal

Aktivt fællesareal

Boligforeningen AAB afd. 46 har fået to flotte vedligeholdelsesfrie multibaner til deres afdeling i Ballerup, hvor områdets børn, unge og voksne nu kan slå sig løs med deres foretrukne bold.

Oplagt til de fleste slags boldspil

Oplagt til de fleste slags boldspil

Den populære THOR-multibane har både basket kurve og et stort mål i hver ende samt i alt fire mål på siderne, hvilket gør banen oplagt til både fodbold, håndbold, basket og hockey i både mindre og større grupper.

Vedligeholdelsesfrie materialer

Vedligeholdelsesfrie materialer

Multibanerne i varmgalvaniseret stål kræver minimal vedligeholdelse – og både kunstgræsset på den ene bane og gummiunderlaget på den anden egner sig godt til det danske vejr.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!