Multibane Boligområde Aalborg02 Case Image

By

Aalborg

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Rå multibane til Himmerland Boligforening i Aalborg

Himmerland er street! Himmerland Boligforening i Aalborg ønskede at udnytte et område mellem to bygninger til en multibane, der inviterer beboerne til aktivitet og socialt samvær. Løsningen blev et multibaneanlæg i rå stil med stålbander, gummibelægning i stenlook og betontribuner.

Multibane Boligområde Aalborg01 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg04 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg02 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg05 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Vedligeholdelsesfrie bander

Vedligeholdelsesfrie bander

Himmerland Boligforening ønskede en løsning med minimal vedligeholdelse – og derfor faldt valget på vores populære THOR multibane i varmgalvaniseret stål. Den skal hverken males eller olieres – og er derfor nem at holde flot og billig i drift.

Mål og basket i en klasse for sig

Mål og basket i en klasse for sig

Vi er stolte af at levere markedets bedste kvalitet - Arenamål og basket leveres i kraftigere godstykkelser og stærkere konstruktioner end nogen anden løsning. Tag med os ud og oplev forskellen, hvis du har lyst.

Mange opholdspladser

Mange opholdspladser

Rundt om multibanen er der skabt en betontribune med en række opholdspladser, som bidrager til at gøre multibanen til et socialt samlingssted – også for de beboere, som ikke er aktive inde på banen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!