Lekplats Skola Kyrktåsjö 6 Case Image

By

Kyrktåsjö, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2019

Klatreleg & parkour er et hit i skolegården

I den lille svenske by Kyrktåsjö har den lokale fritidsklub IFK Kyrktåsjö med stort engagement skabt et fantastisk udemiljø i den eksisterende skolegård. Her trives bevægelsesglæden på mange forskellige måder og indbyder til mange forskellige former for leg og aktivitet. Her finder du altid noget at lave – og vil du spille fodbold, kan du smutte over på fodboldbanen lige ved siden af, som har fået nye tribuner, nye fodboldmål og nye udskiftningsbokse.

Lekplats Skola Kyrktåsjö 2 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 3 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 1 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 13 Case Image
Multibane med muligheder

Multibane med muligheder

Multiarenaen er udstyret med minimål, basketballtoppe og store arenamål. Her kan børnene i landsbyen spille fodbold, basketball, hockey eller floorball. Arenaen har fået fint kunstgræs og bruges flittigt både i skoleidræt og i fritiden.

Parkour, balance & klatring

Parkour, balance & klatring

I skolegården er der nu gode muligheder for at klatre på den seje klatrekube og tvistede klatreloop, dyrke parkour i Monkey Rails og teste balancen på balancestolperne og gummibolde. Perfekt til at lege jorden er giftig.

Gynger og legestativ

Gynger og legestativ

Der er også flere forskellige gynger at vælge imellem. Legestativet Atlantis tiltrækker både små og store børn til at udfordre sig selv i at klatre op og rutsje ned ad rutsjebanen.

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!