Legeplads Boligområde Svendborg01 Case Image

By

Svendborg

Område

Boligområde

Byggeår

2024

Legepladsen i Skovparken danner rammen om nyt fællesareal for områdets beboere

I forbindelse med en gennemgribende fornyelse af området ved det almene boligbyggeri Skovparken i Svendborg blev TRESS valgt som leverandør af udstyr til områdets nye legeplads, som skulle forene området og rumme noget for alle.

Legeplads Boligområde Svendborg13 Case Image
Legeplads Boligområde Svendborg07 Case Image
Legeplads Boligområde Svendborg12 Case Image
Legeplads Boligområde Svendborg08 Case Image
Det er vigtigt for mig at komme tæt på mine kunder, så jeg forstår deres behov, idéer og drømme ned til mindste detalje. Derfor kommer jeg altid gerne på besøg, ser området og får en god snak, så jeg kan byde ind med relevante løsninger til projektet – altid med afsæt i min erfaring, fagligt knowhow og ærlig, troværdig rådgivning.

Konsulent

Sten Dissing Johansen

Telefon: 40 62 67 34

E-mail: sdj@tress.dk

Leg for alle

Leg for alle

Legepladsen skulle have et "centerpiece", der kunne ses rage op – og her var den 8 meter høje klatrepyramide Gigantis Raketten den perfekte løsning! Derudover er legepladsen udstyret med masser af gynger, rutsjebaner, balanceudfordringer samt trampoliner og karruseller. Kort sagt – noget for alle!

Organiske former

Organiske former

Legepladsen er etableret på 415 m2 gummibelægning i organiske former, der tilpasser sig terrænet. Udover at give et blødt og tilgængeligt underlag at lege på, binder legepladsen sammen og giver et unikt visuelt udtryk.

Godt samarbejde

Godt samarbejde

Der har hele vejen gennem projektforløbet været et godt samarbejde med både Svendborg Andels-Boligforening og ByplanBureauet, som står for områdets fornyelse.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!