Boulder Rocks Skole Bornholm14 Case Image

By

Allinge, Bornholm

Område

Skole

Byggeår

2020

Boulder Rocks i skolegården på klippeøen Bornholm

Kildebakken var slet ikke i tvivl om, at Boulder Rocks ville være et sikkert hit blandt skolens elever. Spørgsmålet var bare hvor mange klatresten, der skulle til klippeøen. I tæt samarbejde med kunden endte vi med at vælge tre Boulder Rocks i forskellige højder og sværhedsgrader, så der ville være klatreudfordringer for alle børn uanset niveau. 

Boulder Rocks Skole Bornholm17 Case Image
Boulder Rocks Skole Bornholm09 Case Image
Boulder Rocks Skole Bornholm20 Case Image
Boulder Rocks Skole Bornholm13 Case Image
Mit mål er altid at finde frem til den allerbedste løsning sammen med kunden – og derfor gør jeg mig altid enormt umage for virkelig at forstå deres tanker og behov. Det er vigtigt for mig at følge processen tæt hele vejen – og der findes ikke noget bedre end at køre forbi et af mine afsluttede projekter og se det blive brugt af glade børn og voksne.

Konsulent

Martin Andersen

Telefon: 40 62 67 36

E-mail: mea@tress.dk

Perfekt til skolegården

Perfekt til skolegården

Boulder Rocks er en fantastisk udendørs aktivitet, som passer perfekt til skolegården – men også på legepladsen eller i parken. Både børn og voksne vil elske at udfordre deres klatreevner – naturligvis på et sikkert faldunderlag af fx gittermåtter og græs, så det hele fremstår så naturligt som muligt.

Alle kan være med

Alle kan være med

Det kræver ikke klatreudstyr at klatre på Boulder Rocks – og er derfor super nemt at gå til. Med klatresten i flere forskellige højder og klatregreb i forskellige sværhedsgrader kan man nemt skabe klatreudfordringer for alle børn uanset niveau.

TRESS er med hele vejen

TRESS er med hele vejen

Det kan være en lang og trættende proces at udarbejde byggetilladelser og anden dokumentation – noget, vi har stor erfaring med og altid gerne vejleder omkring. Desuden benytter vi udelukkende montører med stor viden og erfaring, så vi kan garantere, at den færdige løsning lever op til alle forventninger og står flot i mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!