Boulderrocks Park Torsås5 Case Image

By

Torsås, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2018

Udfordrende klatring i Torsås Aktivitetspark i Sverige

Aktivitetsområdet Sahara i Torsås i Sverige byder på en masse forskellige lege- og sportsmuligheder: Atletik, tennis og padel for de lidt ældre og gynger og legeplads for de yngre. Da man begyndte at planlægge området, havde kommunen allerede besluttet, at man også ville have klatresten i området. Hos TRESS havde vi netop tilføjet Boulder Rocks til vores sortiment, hvilket resulterede i, at Torsås Aktivitetspark fik vores allerførste levering af klatresten.

Klatring i naturen kan opleves som meget kompliceret og risikabelt. Der skal reb, seler, specialsko og en masse andet udstyr til, for at sikkerheden kan opfyldes. Med Boulder Rocks slipper du for alt besværet. Det er en fantastisk udendørsaktivitet, der passer til både børn, unge og voksne uanset tidligere klatreerfaring.

Boulderrocks Park Torsås2 Case Image
Boulderrocks Park Torsås1 Case Image
Boulderrocks Park Torsås4 Case Image
Boulderrocks Park Torsås3 Case Image
En højere dimension til området

En højere dimension til området

Boulder Rocks klatrestenene tilføjer en højere dimension til aktivitetsområdet Sahara i Torsås i Sverige. Her blandes sport og leg med klatremuligheder for både børn og voksne.

Udfordrende og spændende

Udfordrende og spændende

Klatrestenene passer til dem, der leder efter en anderledes udfordring. Med forskellige højder og klatregreb byder klipperne på forskellige sværhedsgrader og en realistisk klatrefølelse.

Sjov oplevelse uden besværet

Sjov oplevelse uden besværet

Med Boulder Rocks kan alle udfordre sig selv og turde prøve at klatre. Klatringen foregår i højder, der ikke kræver noget udstyr og er velegnet til både begyndere og dem, der har prøvet klatring før.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!