Aktivitetspark Skole Bergen Case Image07

By

Bergen, Norge

Område

Skole

Byggeår

2022

Aktivitetspark for alle aldre i Bergen i Norge

Hos Zinken Hopp og Sprett aktivitetspark ved Råstølen i Bergen har vi leveret et komplet TRESS Crossfit System, som indbyder til masser af aktivitet og træning. Aktivitetsparken er placeret tæt ved både skole, idrætshal og et populært boligområde – og kan derfor bruges af mange.

Kunden ønskede et stort træningssystem til kropsvægttræning, men som også kan bruges til samarbejdsøvelser og gruppeudfordringer. Her er plads til mange skoleelever på samme tid – perfekt til idrætstimen. Vi har også leveret to nedgravede trampoliner, som flugter med underlaget og falder godt ind i omgivelserne. Trampoliner er populære blandt alle aldersgrupper – og bruges flittigt af både unge og ældre.

Aktivitetspark Skole Bergen Case Image01
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image07
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image08
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image02
Skræddersyet farvevalg

Skræddersyet farvevalg

Det nye TRESS Crossfit System blev leveret i kundens ønske RAL-farve. Det betyder, at stativet falder flot ind i omgivelserne – helt efter kundens ønsker og vision.

Mange træningsmuligheder

Mange træningsmuligheder

Modulsystemet betyder, at grundlæggende styrke- og konditionstræning kan udføres af både øvede og nybegyndere – og øvelserne kan naturligvis også tilpasses alder, fysiske forhold og træningsbehov.

Hoppende udfordringer

Hoppende udfordringer

Trampoliner er ofte et populært samlingspunkt på legepladser og i aktivitetsparker – og noget, der både udfordrer og træner motorikken i alle aldersgrupper.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!