Skolgård Västerås 8 Case Image

By

Västerås, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2020

Arkitekttegnet svensk skolegård med myretue og multibane

Den attraktive multiarena InsideOut og balancebanen Myretuen faldt i arkitektens smag, da udemiljøet på Mälarparksskolan skulle planlægges. Tanken med denne skolegård var, at kommunen ville skabe et område til forskellige aldre og skabe gode betingelser for integration. Kommunen var meget tilfreds med resultatet og skolegården bliver flittigt brugt året rundt.

Myretuen og multiarenaen tiltrækker børn både i skoletiden og i fritiden. Et dejligt aktivitetssted at hænge ud!

Skolgård Västerås 10 Case Image
Skolgård Västerås 7 Case Image
Skolgård Västerås 3 Case Image
Skolgård Västerås 2 Case Image
Arkitekttegnede produkter

Arkitekttegnede produkter

Da skolens skolegård blev planlagt, faldt arkitekten for den æstetisk tiltalende multiarena InsideOut og balancebanen Myretuen. Smukke bjælker og tiltalende design i fin harmoni skabte en dejlig indbydende skolegård.

Streetsport i skolegården

Streetsport i skolegården

InsideOut multiarenaen i smukt lærketræ kan bruges af børn i alle aldre. Her er der mulighed for både leg, socialt samvær og spontansport som floorball, basketball og fodbold.

Balance & motorik

Balance & motorik

Myretuen er en spændende balanceudfordring for alle skolebørn. Her trænes også motorik, koncentration og kondition – uden at børnene tænker over det. De tænker kun på at komme til den anden side før deres ven.

Flere flotte billeder af projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!