Skolgård Umeå8 Case Image

By

Umeå, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2021

Aktiv skolegård for alle aldre

På Hällsboskolan i Umeå i Sverige har vi hjulpet med at skabe et attraktivt udemiljø, der inspirerer til aktivitet og udendørsleg for børn i alle aldre.

Skolgård Umeå3 Case Image
Skolgård Umeå7 Case Image
Skolgård Umeå2 Case Image
Skolgård Umeå4 Case Image
Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldre

Skolgården tilbyder aktiviteter for alle aldre. Her er der bl.a. sandbord til de mindste, mulighed for boldspil på gagaballbanen til de lidt større børn og bordspil på det nye kraftige bænkebord.

Arealudnyttelse

Arealudnyttelse

Skolegårdens store areal er blevet delt op mellem forskellige aktiviteter rettet mod elever i blandede aldre. Forhindringsbanen har sin egen plads, legestativ, sandbord og vippe er alle på samme område – og ved siden af ​​er basketballstativet og gagaballbanen til actionfyldte boldspil.

Balanceudfordringer

Balanceudfordringer

Skolgårdens balance- og forhindringsbane har flere spændende momenter, der udfordrer børns balance og motorik uanset alder. Derudover falder produkterne fint ind i omgivelserne med grønne detaljer og smukke træsorter som lærk og robinia.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!