Aktivitetsområde Skole Ulfborg08 Case Image

By

Ulfborg

Område

Skole

Byggeår

2020

Aktivitetsområdet på Ulfborg Skole har plads til både parkour, leg og gode stunder

Ulfborg Skole har fået det fedeste udendørs aktivitetsområde med både parkourstativ, gynger, asfaltopstregninger til forskellige lege og aktiviteter samt fine opholdspladser til hyggelige stunder i frikvarteret.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg07 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg03 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg06 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Masser af motoriske udfordringer

Masser af motoriske udfordringer

Ulfborg Skole har fået et fedt udendørs aktivitetsområde med mulighed for masser af motoriske udfordringer og fælles leg for skolens elever.

Et parkourområde for alle

Et parkourområde for alle

TRESS Parkour Monkey Rails giver mange bevægelsesmuligheder – og inviterer både tøvende og mere modige elever til at kaste sig ud i parkourkunstens verden.

Plads til både leg og ophold

Plads til både leg og ophold

Aktivitetsområdet rummer også gyngestativ, bevægelsesmotiverende opstregninger på asfalten og flotte udendørsmøbler fra Mobilis Design, som gør området perfekt til både ophold og leg.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!