Skolgård Stora Essingen Stockholm9 Case Image

By

Stockholm, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2022

Ninjaudfordringer og klatreleg på international skole i Stockholm i Sverige

Gennem et godt samarbejde med bygherren på Nordic International School ved Stora Essingen i Stockholm, har vi skabt en unik og indbydende skolegård fuld af bevægelse. Der er både aktive områder med ninjaudfordringer, klatreleg og gynger samt mere stille områder til afslapning mellem timerne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over Mälaren.

Skolgård Stora Essingen Stockholm1 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm3 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm6 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm5 Case Image
Tæt samarbejde

Tæt samarbejde

Gennem et tæt samarbejde mellem bygherren og TRESS blev der skabt en helt ny skolegård med pulserende udfordringer for alle elever fra 4. til 9. klassetrin. Bygherren er en tilbagevendende kunde, som vi har hjulpet med en række succesfulde skoleprojekter.

Mange motoriske udfordringer

Mange motoriske udfordringer

Det var en herlig udfordring at forsøge at skabe et så varieret udvalg af motoriske udfordringer i den lidt specielt formede skolegård. Kombinationen af stor erfaring og mange nyskabende idéer fik projektet sikkert i mål.

Til frikvarter og idræt

Til frikvarter og idræt

Eleverne har nu mulighed for at udfordre sig selv i klatrenettet, på ninjabanen og klatrestenen Boulder Rocks. De mange aktiviteter giver også idrætslærerne mulighed for at skabe nogle sjove og spændende idrætstimer.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!