Aktivitetsområde Skole Kokkedal07 Case Image

By

Kokkedal

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2023

Farverige asfaltopstregninger i midlertidig skolegård

Da Kokkedal Skole skulle renoveres, havde eleverne ikke adgang til faciliteterne i den normale skolegård. Og hvad gør man så, når man stadig gerne vil inspirere dem til at bevæge sig i frikvarteret? Man skaber en midlertidig skolegård med inspirerende asfaltopstregninger til forskellige lege og spil – som ovenikøbet også kan bruges i undervisningen.

Aktivitetsområde Skole Kokkedal08 Case Image
Aktivitetsområde Skole Kokkedal11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Kokkedal14 Case Image
Aktivitetsområde Skole Kokkedal10 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Smart løsning

Smart løsning

Kommunens projektleder ville gerne lave en smart løsning, som kom eleverne til gode, mens skolen blev renoveret – men som de også havde lyst til at bruge bagefter, selvom der igen var adgang til den normale skolegård.

Aktiverer mange børn

Aktiverer mange børn

De mange asfaltopstregninger i flotte farver tiltrækker helt naturligt børnene og giver dem lyst til lege. Her er plads til mange børn, som leger samtidig.

Også til undervisning

Også til undervisning

Med de fine asfaltopstregninger er der også mange muligheder for at flytte indlæringen ud i skolegården på en kreativ måde, som inspirerer eleverne til at bruge flere intelligenser.

Flere billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!