Aktivitetsområde Skole Herning01 Case Image

By

Herning

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2017

Aktive udearealer ved Herningsholm Erhvervsskole

Herningsholm Erhvervsskole ville gerne gøre det mere attraktivt for eleverne at være fysisk aktive på skolens udearealer både i pauserne og efter skoletid. I 2017 leverede vi derfor vores populære træningsstativ til outdoor fitness, TRESSfit, og en af vores populære multibaner i lærketræ. Og det er tydeligt, at det bliver brugt!

Aktivitetsområde Skole Herning10 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning03 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning04 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Aktive udearealer

Aktive udearealer

Herningsholm Erhvervsskole ønskede at bruge skolens udearealer til faciliteter, som kunne inspirere skolens elever til at være mere aktive både i pauserne og efter skoletid.

TRESSfit for alle

TRESSfit for alle

TRESSfit Pro er et multifunktionelt træningsstativ, som kan bruges til bl.a. crossfit, udstrækning og eksplosive træningsøvelser med egen kropsvægt. Her kan op til 15 personer træne samtidigt – og derfor egner træningsstativet sig også godt som undervisningsplatform for en klasse.

Multibane i lærketræ

Multibane i lærketræ

Den store multibane med bander lavet af 1. klasses høvlede lærketræsplanker giver rig mulighed for diverse boldspil på både de store endemål og de fire basketkurve. Banen bliver brugt hver eneste dag – og har her 6 år efter levering fået et patineret udtryk på især basketkurvene, som dog stadig er fuldt funktionsdygtige.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!