Aktivitetsområde Skole Gråsten02 Case Image

By

Gråsten

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2023

Populær dobbelt svævebane på skole i Gråsten

På Gråsten Skole ønskede man at opgradere skolegården med noget nyt til frikvartersleg. Valget faldt på en af vores populære svævebaner, som også passer perfekt ind på legepladser, campingpladser eller i offentlige parkmiljøer.

Aktivitetsområde Skole Gråsten06 Case Image
Aktivitetsområde Skole Gråsten05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Gråsten01 Case Image
Aktivitetsområde Skole Gråsten04 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Få et sus i maven

Få et sus i maven

Svævebanerne giver ikke kun hurtige øjeblikke og sus i maven, men indbyder også til fantasifulde lege. Måske omdannes jorden pludselig til varm lava eller uhyggelige slanger?

Perfekt til frikvarteret

Perfekt til frikvarteret

Skolen ønskede at opgradere skolegården med noget nyt til frikvarteret. Svævebanen med dobbelt platform passede perfekt ind på et eksisterende grønt areal og gør det muligt at svæve mod hinanden.

Høj kvalitet og sikkerhed

Høj kvalitet og sikkerhed

Svævebanen er produceret i absolut højkvalitetsmaterialer for lang levetid og i overensstemmelse med den europæiske standard for legeredskaber EN 1176. Svævebanen er anlagt med ringmåtter som faldunderlag – en nem, hurtig og økonomisk løsning.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!