Hinderbana Skola Borås1 Case Image

By

Borås, Sverige

Produktkategori

Område

Skole, Institutioner

Byggeår

2020

Military Fitness forhindringsbane til politiaspiranterne

Viskadalens Folkhögskola ligger smukt i hjertet af Sjuhäradsbygden i Borås i Sverige. Højskolen tilbyder mange forskellige kurser og uddannelsesforløb – bl.a. et politiforberende kursus for dem, der gerne vil forberede sig lidt ekstra på optagelsesprøverne. Det kan kursisterne bl.a. gøre på højskolens forhindringsbane.

Hinderbana Skola Borås4 Case Image
Hinderbana Skola Borås2 Case Image
Hinderbana Skola Borås3 Case Image
Hinderbana Skola Borås6 Case Image
Hinderbana Skola Borås 1000Px Skiss

3D skitser

Skolen havde et uudnyttet grønt område, hvor en forhindringsbane ville passe perfekt, og det var her den første kontakt blev taget til TRESS for at få hjælp til at planlægge og bygge den nye forhindringsbane. Efter et indledende møde kom vi med forslag til en forhindringsbane med varierende forhindringer egnet til denne type Military Fitness. Der blev fremstillet og præsenteret en detaljeret 3D-tegning, som gjorde det nemmere for kunden at visualisere, hvordan forhindringsbanen ville se ud.

Hinderbana Skola Borås5 Case Image

Totalenterprise gør det nemt for kunden

I foråret 2020 blev spaden sat i jorden – og vi stod for totalenterprisen som omfattede jordarbejde, levering og montering af alt udstyr samt montering af faldsikring i form af flis. Smidigt og nemt for kunden hele vejen fra den første kontakt og frem til det færdige projekt.

Hinderbana Skola Borås7 Case Image

Military Fitness forhindringsbane

Tilfredse aspiranter kan nu træne og forberede sig til den hårde optagelsesprøve og hverdagen som politielev på en førsteklasses og udfordrende Military Fitness-bane. Gennem personlig coaching får aspiranterne de bedste muligheder for at forberede sig fysisk på optagelsesprocessen.

Grundtanken med Military Fitness er at træne både styrke, smidighed og koordination. Forhindringsbanen er velegnet til både unge og voksne og giver en alsidig og varieret træning – samtidig med, at det er en rigtig sjov udfordring.

Military Fitness-bane til aspiranterne

Military Fitness-bane til aspiranterne

Glade elever kan nu træne og forberede sig til det hårde optagelsesforløb på politiuddannelsen på en førsteklasses udfordrende Military Fitness-forhindringsbane.

Totalenterprise

Totalenterprise

I foråret 2020 blev spaden sat i jorden – og vi stod for totalenterprisen. Smidigt og nemt for kunden hele vejen fra den første kontakt og frem til det færdige projekt.

Politiforberedende træning

Politiforberedende træning

Planerne om en forhindringsbane opstod grundet et ønske om at tilbyde aspiranterne forskellige træningssessioner under forberedelsen til optagelsesprøven hos politiet.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!