Parkmöbler Rastplats Gränna 4 L Case Image

By

Gränna, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2023

Tag en aktiv pause på din rejse

I Gränna kan du tage en tiltrængt pause på din bilrejse. Her kan børnene få brugt noget energi på legepladsen og balancebanen. Du kan strække ryggen og lave nogle dips for at få gang i blodcirkulationen. Derefter kan I sammen slå jer ned ved de fine parkmøbler for at slappe af og få lidt at spise og drikke, inden turen går videre.

Rastepladsen har en høj besøgsfrekvens og har fået en ordentlig ansigtsløftning – både indvendigt og udvendigt. Måske er der risiko for, at pausen bliver lidt længere, end man havde tænkt sig?

Lekplats Rastplats Gränna 8 Case Image
Lekplats Rastplats Gränna 5 Case Image
Drönarbild Rastplats Gränna Case Image
Lekplats Rastplats Gränna 2 Case Image
Legeplads til børnene

Legeplads til børnene

Legepladsen tilbyder platformleg, klatring, spil, balancegang og andre spændende udfordringer. Det er dejligt for børnene at kunne få brugt lidt energi – så bliver resten af rejsen forhåbentlig rolig og behagelig.

Udendørs træning til de voksne

Udendørs træning til de voksne

Rastepladsen har en lille træningsstation til funktionelle øvelser med egen kropsvægt. Her er det skønt at kunne strække sig efter nogle timer i bilen, mens børnene leger.

Siddepladser med udsigt

Siddepladser med udsigt

Rastepladsen har en fin pergola med mange siddepladser og en flot udsigt over søen Vättern. Her findes indbydende parkmøbler, hvor man kan sætte sig ned og få en kop kaffe eller måske spise en is.

Balancenbanen er populær blandt de yngre børn

Under pergolaen findes indbydende møbelgrupper fra Mobilis Design, hvor det er hyggeligt at sætte sig ned og spise frokost eller tage en kop kaffe. De bølgeformede bænke giver en god udsigt over legepladsen.

Indbydende parkmøbler til hyggelige kaffepauser

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!