Aktivitetsområde Uppsala3 Case Image

By

Uppsala, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2018

Træn, chill og leg i parken i svenske Uppsala

Træn

Træn

I 2018 blev den nordlige del af Lina Sandells park i Uppsala (Sverige) opgraderet. Her kan du nu fx træne balance på farvede gummibolde og parkour på vores populære monkey rails.

Chill

Chill

Når du er færdig med din træning, kan du tage en velfortjent pause under parasollen. Måske belønne dig selv med en is? Hængekøjen er også et populært sted at hvile.

Leg

Leg

Området i parken fik et helt nyt aktivitetsområde med spændende leg for både små og store børn. Men det bedste er nok blandingen – her er noget for enhver smag uanset alder og interesse. Her kan børn, unge og voksne hygge sig sammen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!