Buldrestein Velforening Noresund01

By

Noresund, Norge

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Boulder Rock i naturskønne omgivelser i Noresund i Norge

Hos Noresund Velforening i Krødsherad kommune i Norge har vi leveret en flot Boulder Rock, der byder på aktivitet og sjov. Et socialt mødested, hvor indbyggerne kan udfordre sig selv i smukke omgivelser. Med sine 345 cm over jorden og bredden på 220 cm udfordrer klatrestenen både unge og ældre.

Bouldering er blevet en meget populær aktivitet i de senere år – og kan udføres af alle uden behov for specialudstyr. Dette inviterer til inkluderende leg, fysisk udfordring, samarbejde og sjov!

Buldrestein Velforening Noresund03
Buldrestein Velforening Noresund01
Buldrestein Velforening Noresund02
Buldrestein Velforening Noresund03
Naturtro materialevalg

Naturtro materialevalg

Klatrestenes farve og tekstur gør, at den falder godt ind i naturen og giver den et ægte udtryk.

Klatring er sjovt

Klatring er sjovt

Bouldering er blevet en populær aktivitet for både store og små, og er en glimrende måde at kombinere fysisk aktivitet, samarbejde og leg.

Ringmåtter som faldunderlag

Ringmåtter som faldunderlag

Ringmåtter som faldunderlag glider pænt ind i bunden og stjæler ikke opmærksomheden fra klatrestenen. Dette er et vedligeholdelsesfrit faldunderlag, der lader græsset vokse igennem og bevarer naturens udtryk, men samtidig opfylder kravene til et sikkert faldunderlag.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!