Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers06 Case Image

By

Randers

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2020

Aktivitetsområde til outdoor fitness og flere former for boldspil ved Randers Firmasport

Randers Firmasport kan nu tilbyde deres brugere et fleksibelt multisportsanlæg med plads til både boldspil og træning – og ikke mindst masser af brugere på samme tid.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers08 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers04 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers05 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Styrketræningsanlæg med faldunderlag i gummi

Styrketræningsanlæg med faldunderlag i gummi

Med det nye TRESSfit-styrketræningsanlæg kan brugerne af Randers Firmasport nemt og sikkert kaste sig ud i et utal af træningskombinationer som fx crossfit og almindelig udendørs træning i både større og mindre grupper.

Fællesskab rimer på holdsport

Fællesskab rimer på holdsport

Hos Randers Firmasport kan der nu også spilles streetbasket samt fodbold på 3 mands fodboldmål og 5 mands fodboldmål – og rammer man ikke målet, bliver bolden fanget af det smarte spærrenet bag målene, som skiller boldspilsområdet fra træningsområdet.

Centrale opholdspladser

Centrale opholdspladser

Aktivitetsområdet er delt i flere zoner til outdoor fitness, basket og andre former for boldspil. Området er delt af et spærrenet samt en specialbygget række af opholdsbænke, som giver rig mulighed for at tage en slapper, når man bruger området.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers06 Case Image

TRESSfit-styrketræningsanlægget er monteret på et faldunderlag af gummifliser og egner sig således godt til træning såvel som motorisk leg for både børn og voksne. Anlægget kan bruges af op til 15 personer samtidigt – og det egner sig derfor perfekt til gruppetræning blandt fx kolleger og vennegrupper.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!