Aktivitetsområde Idrettspark Manger 05

By

Manger, Norge

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2020

Moderne aktivitetsområde ved idrætsanlæg i Norge

Alver Kommune i Norge ønskede at udnytte området bag den store kunstgræsbane i byen Manger til forskellige aktiviteter, som kunne samle både unge og gamle. Det resulterede i en moderne Pumptrack bane på 42 meter, en udfordrende klatresten, en mini kunstgræsbane med legepladsmål og et udendørs fitnessområde til træning af mobilitet og balance.

Aktivitetsområde Idrettspark Manger 06
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 04
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 07
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 02
Pumptrack

Pumptrack

Pumptrack er en sjov og udfordrende aktivitet for alle, der elsker at køre på skateboards, rulleskøjter, løbehjul og BMX-cykler. Det handler om at følge banens forløb – op og ned og rundt i svingene med pumpende bevægelser. Her er der virkelig fokus på teknik og balance!

Boulder Rocks

Boulder Rocks

Bouldering (af det engelske 'boulder', som betyder "stor sten") er blevet en meget populær aktivitet for både store og små, da det kan udføres uden behov for specialudstyr. Vi tilbyder klatresten i forskellige størrelser – perfekt til kombinationen af fysisk aktivitet, samarbejde og leg.

Outdoor fitness

Outdoor fitness

I det klassiske udendørs fitnessområde kan både unge og ældre træne balance og mobilitet på de 5 forskellige redskaber i vedligeholdelsesfrit lærketræ.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!