Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup07 Case Image

Aktivitetsområdet ved Momentet er Lystrups nye samlingspunkt for leg, bevægelse og socialt samvær

Kom før, bliv efter! Visionen for udearealet ved Momentet i Lystrup var et aktivt mødested, som emmer af liv og sammenkobler fællesskab med kunst, kultur, motion, leg, læring og events. Med både multibane, sansegynge, trampolin, bålhytte samt diverse opholdsmuligheder med byrumsmøbler fra Mobilis Design er der skabt et inspirerende udemiljø med masser af plads til både leg, bevægelse og socialt samvær.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup04 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup06 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup02 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup09 Case Image

"Vores kerneaktivitet er selvfølgelig svømning og vandaktiviteter, men med Fællesskabspladsen ville vi som forening gerne skabe et imødekommende udendørs miljø, hvor man uanset alder og behov – og i øvrigt uanset om man har tilknytning til svømmehallen eller ej – føler sig velkommen og inspireret til at bruge området til leg, aktivitet og socialt samvær. Vi gik efter en moderne form for forsamlingshusfølelse – og det synes jeg helt bestemt, vi har opnået."

– Camilla Jørgensen, Adm. direktør, Lystrup Svømning

Det er vigtigt for mig at være en ærlig sparringspartner, som kommer med idéer, viden og faglige indspark til projektet. Uanset om opgaven er stor eller lille, handler det om at se på mulighederne i projektet – og i tæt samspil med kunden finde den allerbedste løsning.

Konsulent

Lars Seehausen

Telefon: 40 62 67 38

E-mail: lls@tress.dk

Inspireret af de 5 baderåd

Inspireret af de 5 baderåd

Fællesskabspladsen er inspireret af Tryg Fondens 5 baderåd til strand og pool og skal inspirere til både spontan aktivitet og samvær, men også bruges til planlagt træning, events, fællesspisninger mm.

Boldspil og træningsareal

Boldspil og træningsareal

Banen giver mulighed for at spille div. boldspil samtidig med, at der kan leges eller laves motorisk træning og styrkeøvelser på de indbyggede sidde- og træningsmoduler på langsiden. Det blå kunstgræs giver tydelige associationer til vand.

Både leg og socialt samvær

Både leg og socialt samvær

Fællesskabspladsen indbyder til, at folk kommer før og bliver efter endt aktivitet i Momentet. Området er offentligt tilgængeligt – og derfor var det vigtigt at skabe et imødekommende miljø, hvor alle føler sig velkomne.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!