Aktivitetsområde Idre Fjäll8 Case Image

By

Idre, Sverige

Område

Idrætsanlæg, Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Leg og træning i fantastisk fjeldmiljø på Idre Fjäll i Sverige

Det hele startede i 1965, da lokale svenske ildsjæle gik sammen og overbeviste Idre Kommune om at danne en fond sammen med Friluftsfrämjandet (Swedish Outdoor Association). Drømmen var at skabe jobs i turistindustrien – og det blev startskuddet til et vildt eventyr, hvor tanken var at bygge et skisportssted ved Gränjesvålen.

Blandt nogle skeptiske lokale blev projektet døbt "kommunalt vanvid", men drømmen gik i opfyldelse. Siden det første spadestik blev taget i 1967, har Idre Fjäll udviklet sig til et af Sveriges mest populære og familievenlige skisportssteder. Og der er masser af fremtidsplaner!

Aktivitetsområde Idre Fjäll1 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll9 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll3 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll2 Case Image

Familievenlige træningsudfordringer

Allerede tidligt planlagde Idre Fjäll sammen med TRESS, at aktivitetsområdet skulle tiltale flere generationer – og at både lokale og turister skulle mødes af meningsfulde træningsmuligheder. Hele familien kan nu hænge ud samme sted med både voksentræning og sjove aktiviteter for børnene på samme tid. Derudover er der varierede træningsudfordringer for atleter på alle niveauer – lige fra begyndere til professionelle.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Idre Fjälls seneste satsning på sommersæsonen er et fantastisk udendørs aktivitetsområde med et stort udvalg for besøgende i alle aldre. En perfekt blanding af træning og leg.

Leg og træning med udsigt

Leg og træning med udsigt

Både den nye legeplads og det nye træningsanlæg har en magisk udsigt. Træning og leg her er som balsam for både krop og sind.

Varierede træningsudfordringer

Varierede træningsudfordringer

Uanset om du foretrækker boldsport, styrketræning, klatring eller ninjatræning, kan du finde din træningsfavorit på Idre Fjälls nye udendørs anlæg.

Aktivitetsområde Idre Fjäll6 Case Image

Træningsanlæg med enestående udsigt

Vi arbejdede tæt sammen med Idre Fjäll for at opfylde drømmen om et aktivitetsområde med plads til både træning og leg for mennesker med forskellige forudsætninger. Det nye område stod klar lige i tide til sommersæsonen 2022. Her er der nu bl.a. et unikt OCR-forløb udviklet i samarbejde med Element Fitness, to padelbaner, boulder rocks, outdoor fitness, legeplads, svømmefaciliteter og en multiarena.

Flere flotte billeder af projektet

Aktivitetsområde Idre Fjäll10 Case Image

Pause på matchende bænke

Den fantastiske udsigt er et vidunderligt supplement til de mange forskellige trænings- og legemuligheder. For at binde hele området sammen er der smukt designede parkmøbler fra Mobilis Design i matchende farver.

Idre Fjäll vil helt sikkert være en attraktiv destination i mange år fremover for både lokale og turister.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!