Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft01 Case Image

By

Ebeltoft

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Aktivitetshal i Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft

Øer Maritime Ferieby ligger ved Ebeltoft i Nationalpark Mols Bjerge og omfatter hele 111 hektar land med mere end 300 huse, egen lystbådehavn, skønne naturarealer, svømmehal, udendørs fodbold-, beachvolley- og tennisbaner samt en aktivitetshal til forskellige sportsgrene, som vi har hjulpet med indrette med idræts- og aktivitetsudstyr.

Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft03 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft02 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft05 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft08 Case Image
Det er vigtigt for mig at være en ærlig sparringspartner, som kommer med idéer, viden og faglige indspark til projektet. Uanset om opgaven er stor eller lille, handler det om at se på mulighederne i projektet – og i tæt samspil med kunden finde den allerbedste løsning.

Konsulent

Lars Seehausen

Telefon: 40 62 67 38

E-mail: lls@tress.dk

Indendørs padelbane

Indendørs padelbane

Man kommer ikke udenom, at padel er in – og kunden ønskede derfor en indendørs padelbane til feriebyens gæster. Valget faldt på modellen Prime, som er en robust padelbane med en rammekonstruktion bestående af stålprofiler, kraftige gitterrammer og hærdet glas.

Pannabaner til boldspil

Pannabaner til boldspil

Aktivitetshallen har også fået to pannabaner, som egner sig godt til boldspil for både store og små. Den ene af banerne er udstyret med høje gitterbander, som holder bolden på banen og sikrer hurtigt spil.

Badmintonbaner

Badmintonbaner

Aktivitetshallen fik nyt gulv – og kunden ønskede sig i den forbindelse et par badmintonbaner, som vi har leveret udstyret til. Her kan både børn, unge og ældre hygge sig med lidt ketcherspil.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!