Aktivitetsområde Skole Ulfborg15 Case Image

By

Ulfborg

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2016

Multisportsområde ved Staby Efterskole

Efterskolen ønskede at etablere nye uderealer til sport – og her har vi leveret en flot multibane og beachsportfaciliteter.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg14 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg09 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg17 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg12 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Stor multibane

Stor multibane

På den store multibane er der plads til masser af boldspil både på langs og på tværs. Der kan også spilles basketball – og så er der etableret gode opholdspladser i hver side af banen, så der er plads til tilskuere.

Baner til beachsport

Baner til beachsport

I forlængelse af multibanen er der etableret to baner til beachsport. Den ene med tre beachvolleybaner – den anden med en bane til beach håndbold.

Smartlift-mål

Smartlift-mål

Bagerst i multisportsområdet ligger efterskolens kunstgræsbane. Fodbold er et meget populært linje- og valgfag på skolen – og når der scores mål, sker det på vores Smartlift-mål.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg07 Case Image

Her ses efterskolens kunstgræsbaner – fyldt med vores populære Smartlift-mål.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!