Aktivitetsområde Boligområde Frederikshavn05 Case Image

By

Frederikshavn

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Multianvendeligt aktivitetsområde til Frederikshavn Boligforening

Beboerne i Frederikshavn Boligforening har fået et flot og enormt anvendeligt aktivitetsområde med plads til både leg, boldspil og masser af hyggeligt samvær. Her er der med både multibane, svævebane, gynger, trampoliner, hoppepudde, vippedyr og hyggelige bordbænkesæt skabt et væld af muligheder for forskellige aldersgrupper.

Aktivitetsområde Boligområde Frederikshavn01 Case Image
Aktivitetsområde Boligområde Frederikshavn07 Case Image
Aktivitetsområde Boligområde Frederikshavn09 Case Image
Aktivitetsområde Boligområde Frederikshavn05 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Bredt dækkende aktivitetsområde

Bredt dækkende aktivitetsområde

Boligforeningen havde et ønske om at lave et aktivitetsområde, der dækkede flere behov og aldersgrupper – og med både multibane, svævebane, gynger, trampolin, hoppepude og masser af opholdspladser, har vi sammen med kunden fået skabt netop dette.

Et naturligt opholdssted

Et naturligt opholdssted

Det er altid en god idé at tænke opholdsmuligheder ind i projekterne – og med flere bordebænkesæt bliver aktivitetsområdet et naturligt mødested for boligforeningens beboere.

Vedligeholdelsesfri løsning

Vedligeholdelsesfri løsning

Kunden ønskede en vedligeholdelsesfri løsning – og det har de fået. Vi har et stort udvalg af produkter, som enten er helt vedligeholdelsesfrie eller blot kræver et minimum af vedligeholdelse – og derfor holder sig flot over tid.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!