Hero Spontanidrottsplats Bostadsområde Case Image

By

Falun, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2019

NeNoCourt samler Faluns unge til spontansport

Idéen til den spontane idrætsplads NeNoCourt i Falun begyndte at tage form allerede i 2016, da det kommunale boligselskab Kopparstaden sammen med idrætsforeningen Breddens IF og Dalarnas idrætsforening ville skabe et sted, hvor børn og unge kunne mødes, dyrke motion og lege sammen – uden at de skulle være medlem af en forening.

Siden 2019 har det været en realitet – og nu finder man ofte byens unge på NeNoCourt frem for rundt i bymidten.

Spontanidrottsplats Bostadsområde Falun2 Case Image
Spontanidrottsplats Bostadsområde Falun4 Case Image
Spontanidrottsplats Bostadsområde Falun1 Case Image
Spontanidrottsplats Bostadsområde Falun5 Case Image

Multibane til multisport

Multibanen er udelukkende lavet af varmgalvaniseret stål og måler 15 x 32 meter. Stålet er pulverlakeret i sort og samme røde farve som det udendørs fitnesscenter. I hver ende er der store mål, som egner sig godt til fodbold og håndbold. På langsiderne er der minimål til dem, der vil spille floorball eller hockey. Midt på langsiderne er der bygget små tribuner af gummiblokke, hvor børnene kan sidde og skifte sko eller bare holde en pause.

Området har desuden fået god belysning, så aktiviteterne kan fortsætte også om aftenen og i den mørke årstid. Det skaber øget tryghed og giver ekstra velvære trods vintermørket.

Spontanidrottsplats Bostadsområde Falun3 Case Image

TRESSfit til outdoor fitness

Lige ved siden af ​​multibanen er der opsat et multifunktionelt TRESSfit træningsstativ i samme røde fine farve. Hertil tiltrækkes både unge og voksne, der ønsker en varieret træning for hele kroppen. Et skilt med tydelige billeder hjælper med forslag til øvelser som sit-ups, dips, armgang og meget mere. Denne funktionelle og spontane udendørstræning giver både styrke, bedre balance og koordination og den vigtige bevægelsesglæde.

Det nye samlingssted

Det nye samlingssted

Spontanidrætspladsen NeNoCourt er blevet et nyt samlingssted for især børn og unge i bydelen Nedre Norslund i Falun i Sverige.

Sport med social betydning

Sport med social betydning

Sportsklubben Breddens IF gør et stort stykke arbejde i området omkring Norslund. Hver uge i sommerhalvåret tager repræsentanter ud i NeNoCourt og afholder forskellige lege og aktiviteter – og fremmødet er rigtig godt.

Mere bevægelsesglæde for alle

Mere bevægelsesglæde for alle

Multibanen er et populært sted for alle børn og unge i området. Med TRESSfit træningsstativet lige ved siden af ​​kan mange træne på samme tid og få en varieret træning med egen kropsvægt.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!