Aktivitetsområde Boligområde Årslev05

By

Årslev

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Udendørs lege- & aktivitetsområde i nybygget boligområde i Fremtidens Forstad i Årslev

Fremtidens Forstad i Årslev på Fyn er et nybygget boligområde i naturskønne omgivelser. Her har TRESS leveret og monteret et spændende lege- og aktivitetsområde med noget for alle aldre.

Aktivitetsområde Boligområde Årslev014
Aktivitetsområde Boligområde Årslev021
Aktivitetsområde Boligområde Årslev026
Aktivitetsområde Boligområde Årslev011

Idéen bag Fremtidens Forstad i Årslev var at skabe et beboelsesområde, hvor det visuelle tager udgangspunkt i den omkringliggende natur med inspiration fra både mark, skov og Vindinge Å, som løber syd for det nye boligområde. Derfor har vi i samarbejde med kunden udvalgt en række produkter og legeredskaber med et naturligt udtryk, som passer perfekt til omgivelserne.

Det er vigtigt for mig at komme tæt på mine kunder, så jeg forstår deres behov, idéer og drømme ned til mindste detalje. Derfor kommer jeg altid gerne på besøg, ser området og får en god snak, så jeg kan byde ind med relevante løsninger til projektet – altid med afsæt i min erfaring, fagligt knowhow og ærlig, troværdig rådgivning.

Konsulent

Sten Dissing Johansen

Telefon: 40 62 67 34

E-mail: sdj@tress.dk

Et naturligt samlingspunkt

Et naturligt samlingspunkt

Fællesarealerne havde stor prioritet, da man ønskede at skabe et naturligt samlingspunkt for alle aldre, som kunne danne grobund for godt naboskab blandt beboerne.

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

Lege- og aktivitetsområdet rummer bl.a. rutsjebaner, gynger, forskellige balanceudfordringer samt multibane, flere boldbaner og masser af bænke. De rekreative områder kan således bruges til både sport, leg og ophold.

Specialdesignede løsninger

Specialdesignede løsninger

Vi har haft et tæt samarbejde med kunden for at tilpasse løsningerne til projektet. Flere af produkterne er derfor specialdesignede – noget vi altid gerne tager en snak om mulighederne for.

 

Multibanen kan bruges til flere slags boldspil, som bl.a. fodbold, håndbold og basket. Området har også to petanquebaner, en beachvolleybane, en bane til kuglestød samt flere fodboldmål at boltre sig på. De mange bænke i hele området giver fine opholdspladser til dem, der har brug for et hvil eller bare vil kigge på.

Aktivitetsområde Boligområde Årslev031
Aktivitetsområde Boligområde Årslev019
Aktivitetsområde Boligområde Årslev033
Aktivitetsområde Boligområde Årslev013

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!