Agilitybana Höör 3 Case Image

By

Höör, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Selv vores firbenede venner behøver bevægelsesglæde

I løbet af sommeren 2022 investerede Höör Kommune i Sverige i at bygge to nye luftegårde til hunde og opgradere en tredje. En helt ny agilitybane med fire faste forhindringer blev bygget i den eksisterende luftegård ved Edvin Ols Väg. Perfekt til dem, der gerne vil træne agility sammen med deres firbenede ven. Og et hyggeligt samlingssted for alle hundeelskere.

Agilitybana Höör 51 Case Image
Agilitybana Höör 4 Case Image
Agilitybana Höör 81 Case Image
Agilitybana Höör 71 Case Image
Satser på de firbenede

Satser på de firbenede

I Höör i Sverige blev kommunens første agilitybane bygget som en del af deres investering i hundeluftegårde. Her blev der skabt et rigtig hyggeligt mødested for hundeejere og deres firbenede venner, der godt kan lide at dyrke motion sammen.

Balance- og hoppeforhindringer

Balance- og hoppeforhindringer

Agilitybanen indeholder fire faste forhindringer i træk. En forhindring til balancetræning, en slalomforhindring, der træner smidighed, fem små springforhindringer, der giver benstyrke og så de spændende springringe. Hvis din hund har korte ben, skal I vælge den nederste springring – er den langbenet, kan I måske klare højdespringsringen. Uanset størrelse kan alle hunde træne her sammen med deres ejer.

Træningsglæde året rundt

Træningsglæde året rundt

Forhindringerne er lavet af robuste materialer, der tåler vind og vejr. De er perfekt rustet til at tilbyde træningsglæde året rundt. Så hvad venter du på? Gå til hundeluftegården og prøv agilitytræning i dag! En skøn hundesport for både ejere og firbenede venner!

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!